Chişinău Pangiriman Kembang

Chisinau yaiku ibukutha Moldova. Lemahe sing subur uga cocok kanggo tuwuh macem-macem tanduran lan kembang. Anane kebon mawar 8 hektar amarga kahanane pas kanggo ngembang ing daerah iki. Ing kana uga ana kebon sing dikebaki tulip, marigold lan aster.

Wenehono Aku Eseman
USD 61.27

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Roso Anget
USD 82.65

Roso Anget

Lili lan mawar

Godha
USD 114.28

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 82.65

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Kaendahan sing Apik Banget
USD 61.27

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Kasenengan Rahasia
USD 114.28

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 85.78

Alus

24 Mawar lan lilac

Sedep
USD 85.78

Sedep

Lili lan mawar

Pesona Diwoso
USD 61.27

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 110.29

Watek

Mawar, gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 59.85

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 110.29

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA