Pangiriman kembang seger kang cepet in Mongolia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ulaanbaator lan 5 kuta ing Mongolia

Buket Misuwur ing Mongolia


Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

   
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila