Pangiriman kembang seger kang cepet in Mozambik. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Maputo lan 13 kuta ing Mozambik

Buket Misuwur ing Mozambik


Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

   
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila