Pangiriman kembang seger kang cepet in Namibia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Windhoek lan 6 kuta ing Namibia

Buket Misuwur ing Namibia


Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

   
Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Enom

Enom

Lili lan mawar

   
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

   
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir