Pangiriman kembang seger kang cepet in Nepal. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kathmandu lan 7 kuta ing Nepal

Sawijine negara kang duwe tradisi kuwat, kembang penting banget ing adat istiadat Nepal. Salah siji festival yaiku Tihar. Festival kasebut yaiku sesembahan marang alam, sing dianakake limang dina. Ing dina kapindho, jamaah nglumpukake kembang kanggo diwenehake menyang asu kesayangane. Rangkaian kembang saka kembang-kembang liar digawe kanggo dikalungake ing gulu kewan lan ngucapke syukur kanggo persahabatan lan rasa tresnane. Ing ibu kutha Katmandu, kembang nasional wis diwakili dening kelir dhasar abang ing gendera negara kasebut. Rhododendron abang yaiku kembang nasional Nepal, lan bisa ditemokake mekar ing saindhenging bangsa cilik sing tentrem iki. Mapan ing sikil pagunungan Himalaya, ana luwih saka 6000 jinis tanduran sing ngembang, kalebu 363 jinis anggrek. Nalika festival Dashain, ing dina kapitu para warga nggawa rangkaian-rangkaian kembang gedhe saka istana lawas menyang kutha Katmandu. Festival sepuluh dina kanggo ngrayakake salah siji kamenangan Dewi Durga ngalahake gerombolan dhemit nylametake lemah kanggo wong-wong sing taat. Saperangan kembang kang populer digunakake nalika festival kalebu marigold oranye lan abang padhang, uga mawar cina abang. Ing ibu kutha, pengunjung bakal ngrasakake arum mlati Arab ngebaki udara kaya ambune mabur tekan saindhenging taman.

Buket Misuwur ing Nepal


Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   

Tawaran Khusus: Ningkahan Sing Nyenengake

Informasi