Pangiriman kembang seger kang cepet in Nepal. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kathmandu lan 8 kuta ing Nepal

Sawijine negara kang duwe tradisi kuwat, kembang penting banget ing adat istiadat Nepal. Salah siji festival yaiku Tihar. Festival kasebut yaiku sesembahan marang alam, sing dianakake limang dina. Ing dina kapindho, jamaah nglumpukake kembang kanggo diwenehake menyang asu kesayangane. Rangkaian kembang saka kembang-kembang liar digawe kanggo dikalungake ing gulu kewan lan ngucapke syukur kanggo persahabatan lan rasa tresnane. Ing ibu kutha Katmandu, kembang nasional wis diwakili dening kelir dhasar abang ing gendera negara kasebut. Rhododendron abang yaiku kembang nasional Nepal, lan bisa ditemokake mekar ing saindhenging bangsa cilik sing tentrem iki. Mapan ing sikil pagunungan Himalaya, ana luwih saka 6000 jinis tanduran sing ngembang, kalebu 363 jinis anggrek. Nalika festival Dashain, ing dina kapitu para warga nggawa rangkaian-rangkaian kembang gedhe saka istana lawas menyang kutha Katmandu. Festival sepuluh dina kanggo ngrayakake salah siji kamenangan Dewi Durga ngalahake gerombolan dhemit nylametake lemah kanggo wong-wong sing taat. Saperangan kembang kang populer digunakake nalika festival kalebu marigold oranye lan abang padhang, uga mawar cina abang. Ing ibu kutha, pengunjung bakal ngrasakake arum mlati Arab ngebaki udara kaya ambune mabur tekan saindhenging taman.

Buket Misuwur ing Nepal


Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Misterius

Misterius

12 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Ningkahan Sing Nyenengake

Informasi