Kathmandu Pangiriman Kembang

Kathmandu yaiku ibukutha Nepal lan kutha paling penting ing negara kasebut. Kutha kuna iki uga omah kanggo Taman Mimpi sing ayu tenan. Dibangun taun 1920 taman iki omah kanggo maneka jinis tanduran lan kembang. Saperangan kembang sing bisa ditemokake ing taman iku kalebu tulip, mawar, rhododendron lan marigold.

Urip Sing Nyenengake
USD 113.81

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Pangayoman
USD 157.87

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 157.87

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Ayu
USD 91.78

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget
USD 91.78

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Katresnan Sing Awet
USD 128.50

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 128.50

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Salam
USD 128.50

Salam

24 Mawar

Misterius
USD 113.81

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 91.78

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Apik Banget
USD 165.21

Apik Banget

Mawar

Apik
USD 91.78

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA