Pokhara Pangiriman Kembang

Pokhara dumunung ing sisih pegunungan. Telu saka sepuluh gunung paling dhuwur sak donya ana ing kene. Pegunungan Himalaya omah kanggo maneka jinis tanduran lan kembang asli Nepal. Saperangan kembang sing thukul ing wilayah iku kalebu tulip lan mawar. Marigold, rhodondendron lan anggrek uga bisa ditemokake ing taman-taman kutha.

Pangayoman
USD 156.65

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Wanito Ayu
USD 91.08

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget
USD 91.08

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 127.51

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 112.94

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Sasmito
USD 91.08

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 127.51

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Pantes
USD 112.94

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Wanito Ayu
USD 91.08

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 127.51

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Misterius
USD 112.94

Misterius

12 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 91.08

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA