Pangiriman kembang seger kang cepet in Nikaragua. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Managua lan 6 kuta ing Nikaragua

Ing ibu kutha Managua, Sacuanjoche kang wernane jambon lan bentuke dhuwur padha baris ing lurung-lurung kutha, ngebaki udara karo aromane sing wangi. Uga dikenal minangka Plumeria Rubra, iku kembang nasional Nikaragua (Nicaragua). Negara paling gedhe ing Amerika Tengah, Nikaragua (Nicaragua), uga omah kanggo macem-macem kembang lan tanduran. Salah siji favorit ing negara kasebut yaiku kaktus sing mekrok ing wayah wengi, banjur wangine ngebaki udara. Kembang-kembang putih lan kuning gedhe mbukak nalika surup teka, padha gawe udara wangi terus nganti esuk. Ana atusan dina prei nasional lan keagamaan ing Nikaragua, kanthi sebageyan gedhe nggunakake saperangan kembang sing ayu-ayu saka negara kasebut. Masaya, utawa kutha kembang, nyelenggarakake pesta kembang saben dina Kemis kanthi pertunjukan seni lan kerajinan. Anggrek, kembang buah naga, lan kembang kenop (globe amaranth) kerep bisa ditemokake ing pasar kembang, bareng karo kembang gomphrena sing cilik lan werna-werni. Ulang taun, dina prei, lan acara liyane iku wektu sampurna kanggo menehi kembang ing Nikaragua, lan umume awujud buket-buket mawar sing endah. Anyelir jambon, lan marigold kuning padhang uga populer ing karangan kembang lan kerep ateges persahabatan lan rasa bungah.

Buket Misuwur ing Nikaragua


Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

   
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

   
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   

Tawaran Khusus: Roso Anget

Informasi