Leon Pangiriman Kembang

Leon yaiku kutha kaloro paling gedhe ing Nikaragua lan omah kanggo taman botani dhuweke. Ing taman iku pengunjung bisa nemokake maneka jinis kembang werna-werni. Kembang sakura ngebaki dalanan Leon nalika mangsa semi. Ing kana uga ana anggrek, aster, plumeria lan kembang sepatu. Trillium lan lavender uga bisa ditemokake, bareng karo kembang asli daerah iki liyane.

Lembut
USD 50.06

Lembut

Mawar lan gypsophila

Godha
USD 50.06

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Roso Syukur
USD 50.06

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 83.43

Pasrah

24 Mawar

Alus
USD 70.09

Alus

24 Mawar lan lilac

Misterius
USD 60.07

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 83.43

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Suci
USD 83.43

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Guyonan
USD 60.07

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyolowedi
USD 83.43

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 83.43

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kebecikan
USD 50.06

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA