Pangiriman kembang seger kang cepet in Norwegia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Oslo lan 6 kuta ing Norwegia

Sadawane Oslo, ibukota Norwegia, pengunjung iso ndeleng mekare kembang heather, utawa ndeleng kembang sing ditempelne neng gedung-gedung pemerintah. Masiya heather iku mlebu golongane semak sakdurunge, wong Norwegia nganggep heather dadi kembang nasional. Nalika Midsummer Eve, akeh wong wadon Norwegia seng ngrajut kembang neng rambute kanggo ngrayakne kasuburan lan panen seng akeh. Kembang sing misuwur yaiku krisan kerep di diwehne minangka hadiah nang omah Norwegia, lan Dina Valentine dadi kasempatan sing apik banget kanggo nguwehne kembang marang wong sing spesial. Ing Oslo, acara tahunan ngrangkai kembang diadakne neng njero benteng kerajaan, sing pesertane dinilai amarga ketrampilan karya kembange. Sajerone May Day, kembang pitung rupa diselehne ing ngisor bantale prawan sing ngarepne tekane katresnan sejatine. Ing Oslo, bocah-bocah isa sinau seni kuno gawe kembang teratai saka kertas. Paskah uga wektu sing apik kanggo ndelehne kembang lili ing gereja-gereja.

Buket Misuwur ing Norwegia


Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

   
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

   

Tawaran Khusus: Nyawiji

Abang lan putih tansah dadi tema kanggo Dina Valentine, nanging buket mawar abang lan putih sing ngundang sawangan lan indah iki bener-bener ngedap-ngedapi. 12 mawar abang lan 12 mawar putih sing ditata kanthi terampil ing karangan kembang kang apik iki diimbangi karo vas kang klasik. Dina Valentine ora mung siji-sijine kahanan sing cocok karo kembang iki. Kirimen karangan kembang iki kanggo hadiah ulang tahun utawa ngungkapne yen awakmu peduli menyang deweke. Kerep dipesen ing ...Other City...  Bergen  Oslo  Stavanger  Trondheim. Nigirimi mawar marang wong wadon mesti pener, lan karo karangan kembang iki tindakanmu mesti penere.
Informasi