Åkrehamn Pangiriman Kembang

Akrehamn utawa Akra dumunung ing bageyan kulon Norwegia. Kutha iki uga omah kanggo saperangan taman umum lan pribadi. Pengunjung bisa nemokake macem-macem jinis tanduran lan kembang asli uga impor sing thukul ing Akra. Saperangan kembang sing bisa didelok ing kutha kalebu tulip lan krokus kuning nalika mangsa semi. Mawar liar, mum lan aster uga umum ing kene, bareng karo lili stargazer wangi.

Aku Butuhke Sliramu
USD 145.15

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Melodik
USD 132.53

Melodik

24 Mawar

Serenade
USD 145.15

Serenade

Anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 94.66

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 170.39

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 94.66

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 94.66

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Trisno Tenan
USD 94.66

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 104.13

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 94.66

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Tentrem
USD 94.66

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe
USD 94.66

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA