Stavanger Pangiriman Kembang

Stavanger yaiku kutha kapapat paling gedhe ing Norwegia. Kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis kembang asli daerah iki. Kembang sing populer ing Stavanger kalebu krisan benik lan bantal werna-werni. Coneflower jambon lan ungu uga umum, bareng karo hollyhock lan delphinium. Pengunjung uga bisa nemokake anggrek lan lili thukul ing omah-omah kaca.
Trisno sing Isinan
USD 87.78

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 87.78

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Maturnuwun
USD 134.59

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 134.59

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Pasrah
USD 134.59

Pasrah

24 Mawar

Andhap Asor
USD 87.78

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 122.89

Agung

12 Mawar lan lili

Teguh
USD 96.56

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Tansah Bebarengan
USD 96.56

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 122.89

Asli

12 Lili

Salam
USD 122.89

Salam

24 Mawar

Prayaan
USD 134.59

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 158.00

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 134.59

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Sedep
USD 122.89

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 87.78

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Inspirasi
USD 134.59

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Panariman
USD 87.78

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top