Stavanger Pangiriman Kembang

Stavanger yaiku kutha kapapat paling gedhe ing Norwegia. Kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis kembang asli daerah iki. Kembang sing populer ing Stavanger kalebu krisan benik lan bantal werna-werni. Coneflower jambon lan ungu uga umum, bareng karo hollyhock lan delphinium. Pengunjung uga bisa nemokake anggrek lan lili thukul ing omah-omah kaca.

Lembut
USD 93.14

Lembut

Lili lan gypsophila

Melodik
USD 130.39

Melodik

24 Mawar

Aku Butuhke Sliramu
USD 142.81

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 167.64

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 93.14

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Aku Leren Dhisik
USD 93.14

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA