Trondheim Pangiriman Kembang

Trondheim wis dikenal dening telung jeneng kang beda, nanging uga duwe macem-macem kembang sing thukul ing wilayah iki. Saperangan kembang ing taman kalebu gladiola lan delphinium. Semanggi legi ungu lan putih nengeri padhang rumput ing mangsa semi, bareng karo tulip, krokus lan krisan bantal jambon.
Trisno sing Isinan
USD 89.61

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 89.61

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Maturnuwun
USD 137.39

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 89.61

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 89.61

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Agung
USD 125.45

Agung

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 98.57

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Trisno Rahasia
USD 98.57

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 137.39

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Misterius
USD 98.57

Misterius

12 Mawar

Trisno Ora Kebales
USD 125.45

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Kasombongan
USD 125.45

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 98.57

Katresnan

12 Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 161.29

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 137.39

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 89.61

Bangga

12 Mawar

Sedep
USD 125.45

Sedep

Lili lan mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 137.39

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top