Trondheim Pangiriman Kembang

Trondheim wis dikenal dening telung jeneng kang beda, nanging uga duwe macem-macem kembang sing thukul ing wilayah iki. Saperangan kembang ing taman kalebu gladiola lan delphinium. Semanggi legi ungu lan putih nengeri padhang rumput ing mangsa semi, bareng karo tulip, krokus lan krisan bantal jambon.

Melodik
USD 133.10

Melodik

24 Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 171.13

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 95.07

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 95.07

Sasmito

Mawar lan gladiol

Kepinginan
USD 133.10

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Nutup Janji
USD 104.58

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA