Pangiriman kembang seger kang cepet in Oman. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Muscat lan 8 kuta ing Oman

Kutha paling gedhe ing Oman lan uga ibu kutha negara, yaiku Muscat dumunung ing sadawane pesisir teluk. Senajan ora ana kembang nasional ing negara iki, ana akeh tanduran sing ngembang asli saka negara kasebut. Salah sijine yaiku sabi star (adenium), populer ing saindhenging donya, tanduran sing apik tenan iki bisa uwoh nganti 10 kaki, duwe kembang sing awujud kaya terompet gedhe, kembang-kembang kasebut katon ing mangsa semi. Favorit liyane sing spektakuler yaiku kembang merak putih krem. Senajan kembang iki dudu asli saka Oman, nanging kanthi cepet wis dadi favorit nasional. Batange bisa uwoh nganti 50 kaki, duwe kembang sing wernane putih gedhe katon ing mangsa semi lan panas. Geranium mata ireng lan mawar Abyssinian uga kerep ditemokake ing taman-taman Oman. Bab sing umum kanggo ngirim karangan kembang werna-werni ing Oman, lan werna jambon tansah dadi populer lan ditampa ing saben rangkaian kembang. Saperangan kembang jambon favorit kalebu spider mum jambon lan lisianthus ungu kembang gandha kang elegan. Mawar jambon lan Alstromeria yaiku kembang populer liyane lan umume digunakake nalika Dina Valentine, lan dadi sarana kanggo ngungkapake rasa tresna. Ing mangsa semi lan mangsa panas, ing desa-desa padha mekar kembang-kembang daerah sing ayu-ayu, lan akeh saka jinis kasebut bisa ditemokake ing kios-kios kembang lokal sing dumunung ing sadawane lurung-lurung ing Muscat.

Buket Misuwur ing Oman


Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

   
Enom

Enom

Lili lan mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Wiwitan Kekancan

Informasi