Bawshar Pangiriman Kembang

Bawshar dumunung ing bageyan lor laut Omar. Senajan kutha iki ora kondhang amarga kembange nanging isih ana saperangan kembang sing bisa nyenengake warga lan pengunjung. Kembang sing ana ing kutha kalebu apocynum lan mawar gurun. Lili getih lan grewia uga dadi pemandangan kang umum lan mekrok nalika mangsa semi lan panas.

Kasombongan
USD 121.28

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ikatan Katresnan
USD 86.63

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 86.63

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyenengake
USD 86.63

Nyenengake

Anyelir, mawar

Kasenengan
USD 133.88

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Lembut
USD 86.63

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan
USD 86.63

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 86.63

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Nyolowedi
USD 133.88

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 86.63

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Agung
USD 121.28

Agung

12 Mawar lan lili

Trisno Ora Kebales
USD 121.28

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA