Faisalābād Pangiriman Kembang

Kutha katelu paling gedhe ing Pakistan yaiku Faisalabad. Kutha iki uga omah kanggo saperangan taman lan kebon. Awit kembang duwe peran penting ing ekonomi kutha, ing kana ana macem-macem jinis sing bisa didelok pengunjung. Peony lan mawar dadi kembang sing populer, bareng karo plumeria wangi. Tulip kelir padhang, dahlia lan aster uga umum thukul ing Faisalabad.

Salam
USD 85.69

Salam

24 Mawar

Kasenengan
USD 99.68

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Mugo-mugo Kasil
USD 61.21

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 61.21

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Wong Enom
USD 61.21

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 85.69

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 61.21

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kelanggengan
USD 61.21

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Tau Setya
USD 71.70

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 61.21

Sasmito

Mawar lan gladiol

Kesan Sing Awet
USD 99.68

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Kamewahan
USD 61.21

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA