Islāmābād Pangiriman Kembang

Uga kondhang minangka Kutha Damai Islamabad yaiku kutha sing ayu. Kanthi akeh taman lan kebon ing kana mula gampang weruhi ngapa kutha iki entuk parakan kasebut. Ing taman pengunjung bisa ndelok aster, mum lan mlati. Ing kana uga ana taman khusus kanggo mawar luwih saka 250 jinis.

Tau Setya
USD 72.33

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Salam
USD 86.44

Salam

24 Mawar

Prasojo Sing Endah
USD 61.74

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Abadi
USD 61.74

Kaendahan Abadi

Mawar

Kasenengan
USD 100.55

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Mugo-mugo Kasil
USD 61.74

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 61.74

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Wong Enom
USD 61.74

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 86.44

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 61.74

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Asli
USD 86.44

Asli

12 Lili

Kelanggengan
USD 61.74

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA