Multān Pangiriman Kembang

Multan yaiku kutha sejarah sing duwe iklim sampurna kanggo thukul maneka jinis kembang asli Pakistan. Saperangan sing dadi favorit kalebu tulip abang tuwa lan bromelia werna-werni. Mawar lan plumeria uga umum padha thukul ing taman-taman kutha. Dahlia lan aster kabeh kelir uga populer kanggo warga Multan.

Apik-apik
USD 61.74

Apik-apik

12 Mawar

Salam
USD 86.43

Salam

24 Mawar

Kasenengan
USD 100.54

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 61.74

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Ngapusi
USD 61.74

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Wong Enom
USD 61.74

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Abadi
USD 86.43

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Joyo
USD 61.74

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 61.74

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 61.74

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 86.43

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Kamewahan
USD 61.74

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA