Rāwalpindi Pangiriman Kembang

Rawalpindi yaiku kutha kosmopolitan sing krasa bangga karo taman-tamane. Saperangan kembang sing bisa didelok yaiku aster werna-werni lan plumeria. Mlati putih asli Pakistan yaiku kembang favorit liyane, lan tandurane bisa didelok thukul rambatan ing tembok lan trelis.

Rangkul
USD 71.18

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso
USD 60.76

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Salam
USD 85.07

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 98.96

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Mugo-mugo Kasil
USD 60.76

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Arep-arep
USD 60.76

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 60.76

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Asing
USD 60.76

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Antusias
USD 60.76

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 60.76

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Wong Enom
USD 60.76

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 85.07

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA