Pangiriman kembang seger kang cepet in Panama. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Panama lan 9 kuta ing Panama

Kembang nasional Panama yaiku anggrek, uga dikenal minangka Anggrek Hantu Suci. Anggrek putih sing ayu lan elegan iki bisa ditemokake ing gereja-gereja ing saindhenging negara. Ing ibu kutha, Panama City, Anggrek Hantu Suci uga bisa katon dadi dekorasi lawang-lawang lan jendhela-jendhela ing kutha. Januari ana festival kembang ing Boquete, sing dianakake ing lapangan-lapangan Feria dening band wetan kali Boquete. Jejer-jejer saka lawang mlebu nganti ing njero kutha ewunan kembang impatiens sing duwe kelir padhang, lan krisantemum kuning padhang baris ing pinggir kali. Ing pusat festival iki ana tampilan elegan lan eksotis saka anggrek asli Panama. Kembang populer liyane kalebu allium ungu gedhe lan kembang sepatu rong warna. Pemandangan ayu liyane sing kedadean pas mangsa ketiga Panama, nalika kembang gedhe jambon lan putih saka wit balsa padha mekrok. Kembang iku ora mung ayu, nanging uga ngewangi menehi pakan saperangan kewan asli negara kasebut ing wayah mangsa garing sing dawa. Panama uga nduweni populasi Katolik kang gedhe sing ndadekake Paskah putih lan anggrek Hantu Suci kondhang banget nalika minggu suci kasebut.

Buket Misuwur ing Panama


Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Misterius

Misterius

12 Mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

   
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

   
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   

Tawaran Khusus: Memori Sing Nyenengake

Informasi