Pangiriman kembang seger kang cepet in Panama. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Panama lan 9 kuta ing Panama

Kembang nasional Panama yaiku anggrek, uga dikenal minangka Anggrek Hantu Suci. Anggrek putih sing ayu lan elegan iki bisa ditemokake ing gereja-gereja ing saindhenging negara. Ing ibu kutha, Panama City, Anggrek Hantu Suci uga bisa katon dadi dekorasi lawang-lawang lan jendhela-jendhela ing kutha. Januari ana festival kembang ing Boquete, sing dianakake ing lapangan-lapangan Feria dening band wetan kali Boquete. Jejer-jejer saka lawang mlebu nganti ing njero kutha ewunan kembang impatiens sing duwe kelir padhang, lan krisantemum kuning padhang baris ing pinggir kali. Ing pusat festival iki ana tampilan elegan lan eksotis saka anggrek asli Panama. Kembang populer liyane kalebu allium ungu gedhe lan kembang sepatu rong warna. Pemandangan ayu liyane sing kedadean pas mangsa ketiga Panama, nalika kembang gedhe jambon lan putih saka wit balsa padha mekrok. Kembang iku ora mung ayu, nanging uga ngewangi menehi pakan saperangan kewan asli negara kasebut ing wayah mangsa garing sing dawa. Panama uga nduweni populasi Katolik kang gedhe sing ndadekake Paskah putih lan anggrek Hantu Suci kondhang banget nalika minggu suci kasebut.

Buket Misuwur ing Panama


Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Misterius

Misterius

12 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

   


Tawaran Khusus: Memori Sing Nyenengake

Informasi