San Miguelito Pangiriman Kembang

San Miguelito yaiku ibukutha saka distrik sing jenenge padha. Kutha iki omah kanggo maneka jinis kembang asli Panama. Saperangan kembang sing umume thukul ing wilayah iku kalebu mawar lan kembang sepatu. Anggrek Hantu Suci sing ayu uga bisa ditemokake ing San Miguelito.

Wiwitan Kekancan
USD 45.26

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Apik Banget
USD 58.19

Apik Banget

Mawar

Abadi
USD 45.26

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 32.33

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Godha
USD 58.87

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Trisno Sing Endah
USD 32.33

Trisno Sing Endah

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 42.54

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Ngaku Trisno
USD 32.33

Ngaku Trisno

Mawar

Melodik
USD 45.26

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 45.26

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Seksi
USD 62.95

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 58.87

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA