San Miguelito Pangiriman Kembang

San Miguelito yaiku ibukutha saka distrik sing jenenge padha. Kutha iki omah kanggo maneka jinis kembang asli Panama. Saperangan kembang sing umume thukul ing wilayah iku kalebu mawar lan kembang sepatu. Anggrek Hantu Suci sing ayu uga bisa ditemokake ing San Miguelito.
Antusias
USD 25.17

Antusias

Mawar

Dewekan
USD 35.23

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Pengarep-arep
USD 25.17

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Butuhke Sliramu
USD 48.48

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 48.48

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Trisno Sing Suci
USD 48.48

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 35.23

Agung

12 Mawar lan lili

Inspirasi
USD 48.48

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Kabingungan
USD 48.48

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 25.17

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Nyenengake
USD 25.17

Nyenengake

Anyelir, mawar

Wenehono Aku Eseman
USD 25.17

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 48.48

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Nutup Janji
USD 35.10

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Wanito Sing Nyenengake
USD 25.17

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Iku Endah
USD 48.48

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 35.10

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Lembut
USD 25.17

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top