Pangiriman kembang seger kang cepet in Papua Nugini. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Port Moresby lan 6 kuta ing Papua Nugini

Buket Misuwur ing Papua Nugini


Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

   
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek