Pangiriman kembang seger kang cepet in Paraguay. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Asunción lan 7 kuta ing Paraguay

Kembang nasional Paraguay yaiku kembang gairah (passion) kang unik lan gawe gumun utawa diarani maypop. Kembang biru yaiku kembang saka buah markisa, lan iki sawijine tanduran ngrambat dhuwur sing bisa ditemokake uwoh ing kebun lan tembok-tembok saindhenging ibu kutha Asuncion. Kembang uga minangka bageyan penting saka ekonomi negara, lan festival kembang taunan ngewangi promosi akeh jinis kembang sing thukul ing kebun botani lan alas udan. Saperangan jinis anggrek kang beda uwoh ing kabeh wilayah alas, lan Dendrobium sing eksotis yaiku salah siji sing luwih gampang dikenali. Digunakake ing dekorasi lan rangkaian kembang, anggrek iki uga ana ing antarane ewunan kembang sing diekspor saben taune. Uga sing dilestarekake lan diekspor yaiku macem-macem jinis terong-terongan Paraguay. Kembang ungu violet sing endah peni iku ing tengah-tengahe duwe kelir kuning padhang, kang ndadekake kembang-kembang kasebut luwih nggumunake yen disandhingake karo gegodhongan werna kuning lan putih. Kembang uga kerep diwenehake minangka hadiah, lan akeh kembang sing diekspor negara bisa uga ditemokake ing kios-kios kembang sing jejer-jejer ing pasar. Saperangan hadiah kembang populer kalebu buket mawar werna-werni, lan lili gedhe sing wangi.

Buket Misuwur ing Paraguay


Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Salam

Salam

24 Mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

   

Tawaran Khusus: Bayangan

Informasi