Pangiriman kembang seger kang cepet in Paraguay. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Asunción lan 7 kuta ing Paraguay

Kembang nasional Paraguay yaiku kembang gairah (passion) kang unik lan gawe gumun utawa diarani maypop. Kembang biru yaiku kembang saka buah markisa, lan iki sawijine tanduran ngrambat dhuwur sing bisa ditemokake uwoh ing kebun lan tembok-tembok saindhenging ibu kutha Asuncion. Kembang uga minangka bageyan penting saka ekonomi negara, lan festival kembang taunan ngewangi promosi akeh jinis kembang sing thukul ing kebun botani lan alas udan. Saperangan jinis anggrek kang beda uwoh ing kabeh wilayah alas, lan Dendrobium sing eksotis yaiku salah siji sing luwih gampang dikenali. Digunakake ing dekorasi lan rangkaian kembang, anggrek iki uga ana ing antarane ewunan kembang sing diekspor saben taune. Uga sing dilestarekake lan diekspor yaiku macem-macem jinis terong-terongan Paraguay. Kembang ungu violet sing endah peni iku ing tengah-tengahe duwe kelir kuning padhang, kang ndadekake kembang-kembang kasebut luwih nggumunake yen disandhingake karo gegodhongan werna kuning lan putih. Kembang uga kerep diwenehake minangka hadiah, lan akeh kembang sing diekspor negara bisa uga ditemokake ing kios-kios kembang sing jejer-jejer ing pasar. Saperangan hadiah kembang populer kalebu buket mawar werna-werni, lan lili gedhe sing wangi.

Buket Misuwur ing Paraguay


Misterius

Misterius

12 Mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

   
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   


Tawaran Khusus: Bayangan

Informasi