Pangiriman kembang seger kang cepet in Perancis. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Paris lan 39 kuta ing Perancis

Perancis wis kondang karo kembang lan asmarane, lan pengunjung ing ibukota Paris mesti ora kuciwa. Wong dodolan neng dalan, lan kios-kios kembang jejer neng dalanan dodol mawar sing indah lan kembang liar sing urip subur neng sagunging negara. Carnaval de Nice dadi kesempatan apik kanggo ndelok dalan-dalan kuta sing kebek karo kendaraan sing ditutupi kembang, dene Fete du Mimosa mamerne 12 ton kembang kuning padang. Sinau carane nggawe karangan kembang sing sempurna isa dilakoni ing Avignon, nalika para pemilih uga milih mawar sing disenengi. Kajaba dadi Dina Buruh nasional Perancis, 1 Mei uga isa dadi wektu sing pas kanggo ngirim kembang bakung musim panas teka lembah. Neng sagunging Perancis, kembang dideleh neng altar gereja lan neng duwur kuburan kanthi periodik sakdhawane tahun. Kembang nasional Perancis iku kembang iris, lan desaine kembang sing khas iso ditemokne neng bangunan ing kabeh wilayah Perancis.

Buket Misuwur ing Perancis


Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar

   
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

   
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

   
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Modern

Rangkaian kembang kang menarik iki dadi cara sing cocok kanggo nyemarakne dina-dinane sapa wae. Aster gerbera jambon gede lan lili putih wangi ditata ing buket aster putih cilik. Kirimen kembang ayu iki kanggo hadiah sing apik, utawa kirimen kembang iki kanggo nyemarakne dina kang mendung lan petheng. Tatanan kembang ceria iki tansah cocok ing wektu kapan wae. Aster tansah dadi lambang kekancan, lan ing saperangan budaya, kembang iki uga diregani merga isa dadi obat. Kondang ing Lyon  Marseille  Nice (agréable)   Paris  Toulouse. Jajalen ditambah vas cilik ing buket iki ben gampang disiram.
Informasi