Pangiriman kembang seger kang cepet in Perancis. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Paris lan 39 kuta ing Perancis

Perancis wis kondang karo kembang lan asmarane, lan pengunjung ing ibukota Paris mesti ora kuciwa. Wong dodolan neng dalan, lan kios-kios kembang jejer neng dalanan dodol mawar sing indah lan kembang liar sing urip subur neng sagunging negara. Carnaval de Nice dadi kesempatan apik kanggo ndelok dalan-dalan kuta sing kebek karo kendaraan sing ditutupi kembang, dene Fete du Mimosa mamerne 12 ton kembang kuning padang. Sinau carane nggawe karangan kembang sing sempurna isa dilakoni ing Avignon, nalika para pemilih uga milih mawar sing disenengi. Kajaba dadi Dina Buruh nasional Perancis, 1 Mei uga isa dadi wektu sing pas kanggo ngirim kembang bakung musim panas teka lembah. Neng sagunging Perancis, kembang dideleh neng altar gereja lan neng duwur kuburan kanthi periodik sakdhawane tahun. Kembang nasional Perancis iku kembang iris, lan desaine kembang sing khas iso ditemokne neng bangunan ing kabeh wilayah Perancis.

Buket Misuwur ing Perancis


Agung

Agung

Anyelir, mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Bangga

Bangga

12 Mawar

    
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

    
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Asli

Asli

12 Lili

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Modern

Rangkaian kembang kang menarik iki dadi cara sing cocok kanggo nyemarakne dina-dinane sapa wae. Aster gerbera jambon gede lan lili putih wangi ditata ing buket aster putih cilik. Kirimen kembang ayu iki kanggo hadiah sing apik, utawa kirimen kembang iki kanggo nyemarakne dina kang mendung lan petheng. Tatanan kembang ceria iki tansah cocok ing wektu kapan wae. Aster tansah dadi lambang kekancan, lan ing saperangan budaya, kembang iki uga diregani merga isa dadi obat. Kondang ing Lyon  Marseille  Nice (agréable)   Paris  Toulouse. Jajalen ditambah vas cilik ing buket iki ben gampang disiram.
Informasi