Pangiriman kembang seger kang cepet in Perancis. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Paris lan 442 kuta ing Perancis

Perancis wis kondang karo kembang lan asmarane, lan pengunjung ing ibukota Paris mesti ora kuciwa. Wong dodolan neng dalan, lan kios-kios kembang jejer neng dalanan dodol mawar sing indah lan kembang liar sing urip subur neng sagunging negara. Carnaval de Nice dadi kesempatan apik kanggo ndelok dalan-dalan kuta sing kebek karo kendaraan sing ditutupi kembang, dene Fete du Mimosa mamerne 12 ton kembang kuning padang. Sinau carane nggawe karangan kembang sing sempurna isa dilakoni ing Avignon, nalika para pemilih uga milih mawar sing disenengi. Kajaba dadi Dina Buruh nasional Perancis, 1 Mei uga isa dadi wektu sing pas kanggo ngirim kembang bakung musim panas teka lembah. Neng sagunging Perancis, kembang dideleh neng altar gereja lan neng duwur kuburan kanthi periodik sakdhawane tahun. Kembang nasional Perancis iku kembang iris, lan desaine kembang sing khas iso ditemokne neng bangunan ing kabeh wilayah Perancis.

Buket Misuwur ing Perancis

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Bangga

Bangga

12 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   


Tawaran Khusus: Modern

Rangkaian kembang kang menarik iki dadi cara sing cocok kanggo nyemarakne dina-dinane sapa wae. Aster gerbera jambon gede lan lili putih wangi ditata ing buket aster putih cilik. Kirimen kembang ayu iki kanggo hadiah sing apik, utawa kirimen kembang iki kanggo nyemarakne dina kang mendung lan petheng. Tatanan kembang ceria iki tansah cocok ing wektu kapan wae. Aster tansah dadi lambang kekancan, lan ing saperangan budaya, kembang iki uga diregani merga isa dadi obat. Kondang ing Lyon, Marseille, Nice (agréable), Paris, Toulouse . Jajalen ditambah vas cilik ing buket iki ben gampang disiram.
Informasi