Pangiriman kembang seger kang cepet in Perancis. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Paris lan 39 kuta ing Perancis

Perancis wis kondang karo kembang lan asmarane, lan pengunjung ing ibukota Paris mesti ora kuciwa. Wong dodolan neng dalan, lan kios-kios kembang jejer neng dalanan dodol mawar sing indah lan kembang liar sing urip subur neng sagunging negara. Carnaval de Nice dadi kesempatan apik kanggo ndelok dalan-dalan kuta sing kebek karo kendaraan sing ditutupi kembang, dene Fete du Mimosa mamerne 12 ton kembang kuning padang. Sinau carane nggawe karangan kembang sing sempurna isa dilakoni ing Avignon, nalika para pemilih uga milih mawar sing disenengi. Kajaba dadi Dina Buruh nasional Perancis, 1 Mei uga isa dadi wektu sing pas kanggo ngirim kembang bakung musim panas teka lembah. Neng sagunging Perancis, kembang dideleh neng altar gereja lan neng duwur kuburan kanthi periodik sakdhawane tahun. Kembang nasional Perancis iku kembang iris, lan desaine kembang sing khas iso ditemokne neng bangunan ing kabeh wilayah Perancis.

Buket Misuwur ing Perancis


Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

    
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Enom

Enom

Lili lan mawar

    
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Asli

Asli

12 Lili

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Modern

Rangkaian kembang kang menarik iki dadi cara sing cocok kanggo nyemarakne dina-dinane sapa wae. Aster gerbera jambon gede lan lili putih wangi ditata ing buket aster putih cilik. Kirimen kembang ayu iki kanggo hadiah sing apik, utawa kirimen kembang iki kanggo nyemarakne dina kang mendung lan petheng. Tatanan kembang ceria iki tansah cocok ing wektu kapan wae. Aster tansah dadi lambang kekancan, lan ing saperangan budaya, kembang iki uga diregani merga isa dadi obat. Kondang ing Lyon  Marseille  Nice (agréable)   Paris  Toulouse. Jajalen ditambah vas cilik ing buket iki ben gampang disiram.
Informasi