Pangiriman kembang seger kang cepet in Perancis. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Paris lan 39 kuta ing Perancis

Perancis wis kondang karo kembang lan asmarane, lan pengunjung ing ibukota Paris mesti ora kuciwa. Wong dodolan neng dalan, lan kios-kios kembang jejer neng dalanan dodol mawar sing indah lan kembang liar sing urip subur neng sagunging negara. Carnaval de Nice dadi kesempatan apik kanggo ndelok dalan-dalan kuta sing kebek karo kendaraan sing ditutupi kembang, dene Fete du Mimosa mamerne 12 ton kembang kuning padang. Sinau carane nggawe karangan kembang sing sempurna isa dilakoni ing Avignon, nalika para pemilih uga milih mawar sing disenengi. Kajaba dadi Dina Buruh nasional Perancis, 1 Mei uga isa dadi wektu sing pas kanggo ngirim kembang bakung musim panas teka lembah. Neng sagunging Perancis, kembang dideleh neng altar gereja lan neng duwur kuburan kanthi periodik sakdhawane tahun. Kembang nasional Perancis iku kembang iris, lan desaine kembang sing khas iso ditemokne neng bangunan ing kabeh wilayah Perancis.

Buket Misuwur ing Perancis


Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

    
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

    

Tawaran Khusus: Modern

Rangkaian kembang kang menarik iki dadi cara sing cocok kanggo nyemarakne dina-dinane sapa wae. Aster gerbera jambon gede lan lili putih wangi ditata ing buket aster putih cilik. Kirimen kembang ayu iki kanggo hadiah sing apik, utawa kirimen kembang iki kanggo nyemarakne dina kang mendung lan petheng. Tatanan kembang ceria iki tansah cocok ing wektu kapan wae. Aster tansah dadi lambang kekancan, lan ing saperangan budaya, kembang iki uga diregani merga isa dadi obat. Kondang ing Lyon  Marseille  Nice (agréable)   Paris  Toulouse. Jajalen ditambah vas cilik ing buket iki ben gampang disiram.
Informasi