Paris Pangiriman Kembang

Paris yaiku “kutha lampu” lan uga omah kanggo saperangan taman sing kondhang ing donya. Ameh kabeh jinis mawar bisa ditemokake padha mekrok ing kutha iki, bareng karo koleksi anggrek sing ora umum. Mlati, honeysuckle lan kembang terulak (moonflower putih) sawijine kembang populer liya sing bisa ditemokake saindhenging kutha.
Misterius
USD 102.91

Misterius

12 Mawar

Optimis
USD 82.33

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun
USD 142.70

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 102.91

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kekuwatan
USD 102.91

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Ndelok Sing Cepet
USD 142.70

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 102.91

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Abadi
USD 115.26

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 82.33

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 115.26

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Agung
USD 123.49

Agung

Anyelir, mawar

Trisno Marang Alam
USD 115.26

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 82.33

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kajogo
USD 102.91

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Mikirne Awake Dhewe
USD 82.33

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 82.33

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Kepinginan
USD 142.70

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Nyawiji
USD 115.26

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)