Paris Pangiriman Kembang

Paris yaiku “kutha lampu” lan uga omah kanggo saperangan taman sing kondhang ing donya. Ameh kabeh jinis mawar bisa ditemokake padha mekrok ing kutha iki, bareng karo koleksi anggrek sing ora umum. Mlati, honeysuckle lan kembang terulak (moonflower putih) sawijine kembang populer liya sing bisa ditemokake saindhenging kutha.
Bungah Arep Teko
USD 81.83

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Saklawase
USD 81.83

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 147.29

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 102.28

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Tau Setya
USD 102.28

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman
USD 81.83

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Iku Endah
USD 141.83

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Pantes
USD 102.28

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Marang Alam
USD 114.56

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Panariman
USD 81.83

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Arep-arep
USD 81.83

Arep-arep

Gerbera

Setya
USD 114.56

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 81.83

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Wanito Ayu
USD 81.83

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Dewekan
USD 114.56

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 81.83

Minggat Karo Aku

Mawar

Roso Syukur
USD 81.83

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kasenengan
USD 141.83

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)