Pangiriman kembang seger kang cepet in Peru. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Lima lan 22 kuta ing Peru

Tahun Baru ing Peru kerep dirayakne karo adus kembang. Dina Ibu iku kesempatan sing apek kanggo nguwehne karangan kembang, lan akeh kembang sing ditemokne mekar neng lereng bukit Peru. Sakdawane Pegunungan Andes, ewon spesies anggrek isa didelok sakdawane tahun. Akeh wong pribumi Peru uga ngurmati leluwur Inka ne karo ndelehne kembang ing ngisore Sun Gate, yaiku lawang mlebu utama menyang Machu Picchu. Ibukota Peru iku Lima, lan diubengi pirang-pirang hektar taman lan kebun kembang. Kembang nasional Peru yaiku kembang kantata isa ditemokne urip ing daerah dhuwur ing Pegunungan Andes. Sajerone perayaan Day of the Dead tradisional, dadi wektu sing apik kanggo nggawa kembang neng makam kanggo mingeti wong sing ditrisnani. Cusco uga dadi omahe kembang tradisional sing urip jejer nganthi teka benteng, naliko kelopak kembang ngebeki dalan sing ngarah menyang gerbange benteng.

Buket Misuwur ing Peru


Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

   
Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

   

Tawaran Khusus: Roso Syukur

Gypsophila, utawa baby's breath ditata apik karo 5 mawar abang petheng lan 5 mawar putih krem. Dene mawar abang dadi lambang trisna, mawar putih dadi lambang kamurnian trisnamu. Ditambah baby's breath putih polos, karangan kembang kang indah iki cocok ing kahanan apa wae, kalebu Dina Valentine. Kerep dipesen ing Arequipa  Callao  Chiclayo  Lima  Trujillo, uga isa dikirimne ing kuta-kuta liyane sak dunya. Karangan kembang kang indah iki luwih apik yen ditambahi vas.
Informasi