Pangiriman kembang seger kang cepet in Peru. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Lima lan 22 kuta ing Peru

Tahun Baru ing Peru kerep dirayakne karo adus kembang. Dina Ibu iku kesempatan sing apek kanggo nguwehne karangan kembang, lan akeh kembang sing ditemokne mekar neng lereng bukit Peru. Sakdawane Pegunungan Andes, ewon spesies anggrek isa didelok sakdawane tahun. Akeh wong pribumi Peru uga ngurmati leluwur Inka ne karo ndelehne kembang ing ngisore Sun Gate, yaiku lawang mlebu utama menyang Machu Picchu. Ibukota Peru iku Lima, lan diubengi pirang-pirang hektar taman lan kebun kembang. Kembang nasional Peru yaiku kembang kantata isa ditemokne urip ing daerah dhuwur ing Pegunungan Andes. Sajerone perayaan Day of the Dead tradisional, dadi wektu sing apik kanggo nggawa kembang neng makam kanggo mingeti wong sing ditrisnani. Cusco uga dadi omahe kembang tradisional sing urip jejer nganthi teka benteng, naliko kelopak kembang ngebeki dalan sing ngarah menyang gerbange benteng.

Buket Misuwur ing Peru


Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   
Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   


Tawaran Khusus: Roso Syukur

Gypsophila, utawa baby's breath ditata apik karo 5 mawar abang petheng lan 5 mawar putih krem. Dene mawar abang dadi lambang trisna, mawar putih dadi lambang kamurnian trisnamu. Ditambah baby's breath putih polos, karangan kembang kang indah iki cocok ing kahanan apa wae, kalebu Dina Valentine. Kerep dipesen ing Arequipa, Callao, Chiclayo, Lima, Trujillo , uga isa dikirimne ing kuta-kuta liyane sak dunya. Karangan kembang kang indah iki luwih apik yen ditambahi vas.
Informasi