Arequipa Pangiriman Kembang

Arequipa yaiku kutha sejarah sing ngrayakake warisan Inca ne. Bab iku diwujudake ing tamna-taman kutha sing dikebaki karo kembang asli Peru. Saperangan kembang kasebut kalebu lili Peru lan anggrek. Mawar hibrida, bromelia lan tulip uga umum ing Arequipa.

Lembut
USD 76.84

Lembut

Mawar lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 76.84

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Ora iso lali
USD 76.84

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 107.58

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo
USD 122.95

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Guyonan
USD 88.37

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 88.37

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Optimis
USD 76.84

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Sasmito
USD 76.84

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 76.84

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 138.32

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Tabah
USD 122.95

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 76.84

Arep-arep

Gerbera

Tansah Bebarengan
USD 88.37

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Apik Tenan
USD 76.84

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Rujuk
USD 122.95

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Kajogo
USD 88.37

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisno Sing Ditinggalke
USD 122.95

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA