Lima Pangiriman Kembang

Lima yaiku ibukutha Peru lan dikebaki karo taman-taman kembang wangi. Saperangan kembang sing thukul ing taman kalebu lili Mesir sing ayu tenan. Mawar, oleander lan plumeria wangi uga umum ing kana. Bugenvil jambon padhang tansah ngisi kutha kanthi kelire sing cerah.

Lembut
USD 75.00

Lembut

Mawar lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 75.00

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 120.01

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 120.01

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kasenengan
USD 120.01

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Bayangan
USD 75.00

Bayangan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 120.01

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Pikiran Swargo
USD 120.01

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Guyonan
USD 86.25

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 86.25

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Optimis
USD 75.00

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Sasmito
USD 75.00

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 75.00

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 135.01

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Pikiran Swargo
USD 120.01

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Rangkul
USD 86.25

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Kepinginan
USD 105.01

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Sedep
USD 105.01

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA