Pangiriman kembang seger kang cepet in Polandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Warsawa lan 40 kuta ing Polandia

Ing kesempatan apa wae aja lali nguwehi kembang sing jumlahe ganjil marang cah wadon ing Polandia. Kembang dadi bagian adat tradisional wong Polandia, kalebu Blessing of the Flowers. Poppy abang padang iku kembang nasional Polandia, lan isa didelok ing akeh bangunan umum neng sakabehe ibu kota Warsawa. Karangan kembang mung digantung neng lawang omahe wong kepaten, lan biasane digawe saka kembang krisan kuning padang. Krisan kuning lan putih uga isa ditemokne neng makam-makam wong Polandia nalika perayaan All Saints Day. 8 Maret iku Dina Wanita Internasional ing Polandia, lan iku dadi wektu sing tepak kanggo nguwehne kembang marang ibu, bojo, lan pacar. Anyelir dadi kembang sing paling kondang ing Polandia, masiya kadangkala isa ditemokne ing makam-makam lawas ing perkampungan Warsawa. Kembang lili kalia uga dadi kembang pemakaman sing penting ing Polandia.

Buket Misuwur ing Polandia


Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

   
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

   
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   

Tawaran Khusus: Inspirasi

Pengin ngungkapne "Matur nuwun merga indahe kahanan karo sliramu" neng deweke? Kirimna karangan kembang kang ayu lan romantis iki. 6 lili stargazer ditata nyeni karo 6 mawar abang ing tengahe kembang gypsophila putih. Lili stargazer bakal ngisi ruangan karo aromane nalika mawar abang mekar kanthi alon-alon. Romantis ing cara kang manis lan polos, buket iki cocok kanggo ngraketne hubungan nalika kencan kepindho. Kerep dipesen ing Kraków  Łódź  Poznań  Warsawa (Warszawa)   Wrocław. Vas ndadekne tatanan kang elegan kanggo karangan kembang iki sing mesti isa nggawe deweke mesem.
Informasi