Łódź Pangiriman Kembang

Kutha sejarah Lodz ngadeg awit taun 1300-an lan kutha iki uga omah kanggo macem-macem tanduran sing ngembang. Saperangan jinis delphinium umum thukul ing kutha, bareng karo poppy abang lan aster kuning. Iris Siberia sing ayu lan kembang globe uga bisa ditemokake thukul ing taman umum lan pribadi.

Ndelok Sing Cepet
USD 145.55

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Ngungkapke Trisno
USD 145.55

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Pengarep-arep
USD 94.18

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 94.18

Mesem

Mawar

Godha
USD 145.55

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Wong Enom
USD 94.18

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 169.53

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kesan Sing Awet
USD 145.55

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Urip Iku Endah
USD 145.55

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 104.45

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 94.18

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Nyenengake
USD 94.18

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA