Poznań Pangiriman Kembang

Poznan yaiku kutha sing endah uga tujuan wisata kang populer. Padhang rumput ing sekitar kutha biasane ditutupi karo macem-macem kembang lan kembang kasebut uga bisa ditemokake ing taman-taman pribadi. Ana ewunan jinis delphinium sing thukul ing wilayah iku, bareng karo tulip lan mawar. Anyelir mini lan snowdrop uga mekrok ing Poznan lan sekitare.

Ngungkapke Trisno
USD 144.17

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Apik
USD 93.28

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Utomo
USD 130.60

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 93.28

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Godha
USD 144.17

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Wong Enom
USD 93.28

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 144.17

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Melodik
USD 130.60

Melodik

24 Mawar

Kaendahan Sing Alus
USD 93.28

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 130.60

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 93.28

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Rujuk
USD 144.17

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA