Pangiriman kembang seger kang cepet in Portugal. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Lisbon lan 9 kuta ing Portugal

Kembang nasional Portugal yaiku kembang lavender sing nentremake. Lincipe kembang sing dhuwur iku isa didelok pas thukul neng pedesaan portugis. Ing ibu kota Lisbon, 25 April iku dina Carnation Revolution. Iki dadi wektu sing pas kanggo ngrayakne kemerdekaan negara iku karo buket kembang anyelir. Rayakno tekane musim semi ing Portugal karo festival kembang sing diadakne ing Madeira. Kabeh omah lan bangunan ditutupi karo kembang, dene wanita Portugis nggae gaun wernane padang sing ditutupi kembang. Portugal tansah duwe alasan kanggo ngrias altar gereja karo kembang, lan loro alasan sing kondang yaiku pas wektu Paskah lan Day of the Dead. Sajerone lomba kembang tahunan, dalanan ing kuta-kuta Portugis kebek karo kembang. Nguwehne kembang minangka hadiah dadi tradisi sing misuwur, lan kembang-kembang sing luwih misuwur diantarane yaiku kembang aster padang, gerbera, lan kembang lili calla kuning lan ungu.

Buket Misuwur ing Portugal


Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

   
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

   
Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

   

Tawaran Khusus: Trisno sing Isinan

Mawar abang iku salah sijine kembang sing isa ngungkapne perasaan romantis kang indah nganggo carane dewe. Buket iki kondang ing Amadora  Braga  Lisbon (Lisboa)   Porto  Setúbal lan isa ngungkapne perasaan karo 12 mawar abang kang ngembun. Cocok kanggo hadiah Dina Valentine, ulang tahun, utawa ngungkapne "Aku Trisna Sliramu". Mawar abang nglambangne trisna, lan ora ana sing isa ngungkapne iki sing kaya sak lusin kembang kang indah lan apik iki. Buket iki wis termasuk vas kang elegan, dadi karangan kembang iki gampang dideleh neng endi wae.
Informasi