Privasimu

Informasi Pribadi: Iki informasi pembayaranmu. Iki: alamat omahmu, jenengmu, negaramu.

Informasi Pangiriman: Iki informasi pangiriman kango sing nrima buket. Iki: Jenenge sing nrima, nomer telpune sing nrima, tanggal pangiriman, alamat kanggo ngirim buket kembang, instruksi pangiriman tambahan, pesen ing kertu ucapan.

Informasi pribadimu dikirim kanggo cara sing aman menyang panyedia pembayaran kita. Kita ora nyebarke informasi pribadimu menyang pihak ketelu kajaba pancen dibutuhake amarga alasan hukum. Misale kita perlu nunjukake pesenan sing rinci marang akuntan kita utawa kantor pajek amarga kui wis kegiatan sing ajek.

Kita ora ndudohake informasi pribadimu menyang pihak ketelu amarga alasan pemasaran.

Kita bakal menehake Informasi Pangiriman marang pegawe kita ben bisa ngirimake kembang. Kita ora ndudohke Informasi Pribadi marang pegawe kita. Pegawe kita nyebar ing akeh negara.

Migunakake Cookies: Situs iki nggunakake cookies. Cookies nyimpen informasi ing browser web-mu. Mengko, yen sliramu bukak maneh situs kita, cookie iku mau iso di-load saka browser mu lan sliramu bakal isa ndeleng informasi sing mbok lebokake sakdurunge supaya sliramu luwih nyaman.