Pangiriman kembang seger kang cepet in Puerto Rico. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Juan lan 7 kuta ing Puerto Rico

Ibu kutha San Juan yaiku papan kang sampurna kanggo nglibatke awake dhewe ing budaya Puerto Rico. Flor de Maga kembang sing awujud lepek gedhe yaiku kembang nasional negara iki, lan wit-witan sing ngembang bisa katon ing lurung-lurung kutha. Kembang gedhe abang kasebut kerep kleru diarani kembang sepatu, nanging kembang kuwi sebenere rong jinis tanduran kang beda. Dene San Juan kebak kembang-kembang abang Flor de Maga, kutha sing luwih cilik Aibonito yaiku omah kanggo festival kembang taunan negara. Festival gedhe iki nampilake para ahli taman lan pertunjukan kembang saka saindhenging negara, lan gawe tertarik ewunan pengunjung saben taune. Saperangan kembang kasebut kalebu atusan anggrek, Heliconia, kembang sepatu, lan tanduran jahe maneka werna. Bebarengan karo festival kembang, warga Puerto Rico seneng nambahake kembang-kembang ing tamane dhewe. Saperangan kembang kang favorit kalebu favorit nalika Natal, poinsettia abang padhang, uga digunakake kanggo dekorasi gereja-gereja ing pulo iku nalika wayah preinan. Favorit liyane kalebu luwih saka 300 jinis Heliconia, kalebu capit urang abang padhang, lan Mt. Hope kuning, sing wujude kaya godhong wit gedhang.

Buket Misuwur ing Puerto Rico


Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Asli

Asli

12 Lili

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Informasi