Pangiriman kembang seger kang cepet in Puerto Rico. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Juan lan 5 kuta ing Puerto Rico

Ibu kutha San Juan yaiku papan kang sampurna kanggo nglibatke awake dhewe ing budaya Puerto Rico. Flor de Maga kembang sing awujud lepek gedhe yaiku kembang nasional negara iki, lan wit-witan sing ngembang bisa katon ing lurung-lurung kutha. Kembang gedhe abang kasebut kerep kleru diarani kembang sepatu, nanging kembang kuwi sebenere rong jinis tanduran kang beda. Dene San Juan kebak kembang-kembang abang Flor de Maga, kutha sing luwih cilik Aibonito yaiku omah kanggo festival kembang taunan negara. Festival gedhe iki nampilake para ahli taman lan pertunjukan kembang saka saindhenging negara, lan gawe tertarik ewunan pengunjung saben taune. Saperangan kembang kasebut kalebu atusan anggrek, Heliconia, kembang sepatu, lan tanduran jahe maneka werna. Bebarengan karo festival kembang, warga Puerto Rico seneng nambahake kembang-kembang ing tamane dhewe. Saperangan kembang kang favorit kalebu favorit nalika Natal, poinsettia abang padhang, uga digunakake kanggo dekorasi gereja-gereja ing pulo iku nalika wayah preinan. Favorit liyane kalebu luwih saka 300 jinis Heliconia, kalebu capit urang abang padhang, lan Mt. Hope kuning, sing wujude kaya godhong wit gedhang.

Buket Misuwur ing Puerto Rico

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   

Tawaran Khusus: Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Informasi