Carolina Pangiriman Kembang

Nalika wong mabur menyang Puerto Riko ana kasempatan ndarat ing Carolina. Kutha sing rame iki uga omah kanggo taman Julia de Burgos. Ing taman iku pengunjung bisa nemokake macem-macem semak mawar sing dikebaki kembang scarlet. Ing saindhenging taman lan kutha pengunjung bisa nemokake kembang sepatu raksasa, bareng karo maneka jinis anggrek eksotis.

Tansah Bebarengan
USD 73.13

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Rahasia
USD 73.13

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Sabar
USD 63.04

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 63.04

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Godha
USD 101.71

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kasempurnan
USD 88.26

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Ayu
USD 63.04

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Sedep
USD 88.26

Sedep

Lili lan mawar

Asli
USD 88.26

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 73.13

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Abadi
USD 88.26

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Ditinggalke
USD 101.71

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA