Ponce Pangiriman Kembang

Ponce yaiku kutha ing Puerto Riko sing penduduke paling akeh lan uga omah kanggo saperangan jinis kembang asli daerah iki. Bebarengan karo tulip, mawar lang anggrek pengunjung uga bisa nemokake kembang maga gedhe. Ing kana uga ana taman Jepang sing ngemot lili banyu impor lan wit kembang sakura.

Tansah Bebarengan
USD 74.01

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Andhap Asor
USD 63.80

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Godha
USD 102.93

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 89.32

Kasempurnan

24 Mawar

Sedep
USD 89.32

Sedep

Lili lan mawar

Trisno Sing Ditinggalke
USD 102.93

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 89.32

Asli

12 Lili

Kekuwatan
USD 74.01

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Trisno Sing Ditinggalke
USD 102.93

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 63.80

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Rujuk
USD 102.93

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Joyo
USD 63.80

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA