San Juan Pangiriman Kembang

San Juan yaiku ibukutha Puerto Riko, lan uga dadi panggonan wisata sing populer. Salah siji tontonan ing kutha iki yaiku Taman Botani San Juan. Taman iki ngemot maneka jinis kembang eksotis kalebu kembang maga lan lavender. Tulip lan anggrek uga bisa didelok padha mekrok ing hamparan kembang.

Tansah Bebarengan
USD 72.92

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Andhap Asor
USD 62.86

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Godha
USD 101.41

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 88.00

Kasempurnan

24 Mawar

Sedep
USD 88.00

Sedep

Lili lan mawar

Asli
USD 88.00

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 72.92

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Enom
USD 62.86

Enom

Lili lan mawar

Trisno Sing Ditinggalke
USD 101.41

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 72.92

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Pesona Diwoso
USD 62.86

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ayu
USD 62.86

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA