Pangiriman kembang seger kang cepet in Qatar. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Doha lan 8 kuta ing Qatar

Kembang nasional Qatar yaiku kembang jambon utawa ungu lilac saka Qataf, sing ditemokake lagi-lagi wae lan saiki dadi dekorasi akeh omah ing ibu kutha Doha. Nalika festival taunan Leshtah, wong-wong enom ing Qatar padha sinau kabudayan lan warisan negara. Salah siji bageyan saka festival bocah-bocah iki ana pasinaonan babagan kauripan tanduran asli Qatar. Ing dina iku, saben bocah nampa kembang kanggo sinau carane ngopeni lan ngenali karo warisan budayane. Festival penting liyane uga kalebu Jubail Festival, ing ngendi Qatar bebarengan karo negara tanggane yaiku Kuwait lan Bahrain dadi tuan rumah sepuluh dina extravaganza kembang. Karpet sing kebak kembang, lan patung kembang gedhe mung saperangan saka pameran mewah banget kang bakal ditampilake kanggo kaluwarga kerajaan lan pengunjung. Warga Qatar seneng ngirim kembang, lan salah siji sing dadi favorit yaiku mawar werna-werni. Saben werna duwe teges, lan sawijine kaurmatan gedhe kanggo ngirim wong kembang. Bareng karo mawar, kembang sepatu, lan anyelir sing dadi pilihan populer liyane. Anggrek uga kondhang, lan kembang eksotis kasebut bisa ditemokake ing saindhenging negara, uga ing akeh kios kembang sing ana ing Doha. Anggrek dadi populer banget, makane saperangan toko kembang saiki konsentrasi mung ing kembang-kembang sing unik lan maneka werna kasebut.

Buket Misuwur ing Qatar


Melodik

Melodik

24 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   


Tawaran Khusus: Urip Iku Endah

Informasi