Pangiriman kembang seger kang cepet in Republik Afrika Tengah. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bangui lan 6 kuta ing Republik Afrika Tengah

Buket Misuwur ing Republik Afrika Tengah


Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Agung

Agung

Anyelir, mawar

   
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

   
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila