Pangiriman kembang seger kang cepet in Republik Ceko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Praha lan 6 kuta ing Republik Ceko

Ing ibu kota Praha, warga lan pengunjung kerep ndeleh karangan kembang ing monumen loro pahlawan Ceko, yaiku Jan Palach lan Jan Zajiac. Dina Buruh ing Republik Ceko pas tanggal 1 Mei, lan dadi pertanda wiwitan musim semi. Para pasangan marani patung penyair romantis Karel Hynek Macha karo ndeleh kembang neng sikile ngarepne peruntungan ing hubungan katresnanane. Ing Wenceslas Square, pengunjung isa lungguh lan ndelok taman-taman indah sing dirawat karo para biarawan ing Biara Fransiskan neng cedeke. Ing Republik Ceko, Name Days iku acara penting sing kerep ditandai karo menehi kembang. Mawar dadi kembang nasional Republik Ceko lan akeh jenis kembang sing macem-macem mekar neng kabeh desa.

Buket Misuwur ing Republik Ceko


Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

    
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Antusias

Antusias

Mawar

    
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

    
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

    

Tawaran Khusus: Setya

Buket mewah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Mawar abang digawe nyeimbangne werna kembang statice lan viburnum biru petheng lan ungu. Tambahan kembang anyelir jambon lan aster putih wis suwe dihubungne marang trisna lan kekancan. Pancen gampang ngungkapne perasaan karo rangkaian kembang iki ing Brno  Olomouc  Ostrava  Plzeň  Praha. Kembang-kembang kang indah iki dipamerne ing tatanan kembang sing ditata cendhek, nanging isa ditambahi vas supaya rangkaian kembang iki duwe rasa sing luwih pribadi.
Informasi