Pangiriman kembang seger kang cepet in Republik Ceko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Praha lan 6 kuta ing Republik Ceko

Ing ibu kota Praha, warga lan pengunjung kerep ndeleh karangan kembang ing monumen loro pahlawan Ceko, yaiku Jan Palach lan Jan Zajiac. Dina Buruh ing Republik Ceko pas tanggal 1 Mei, lan dadi pertanda wiwitan musim semi. Para pasangan marani patung penyair romantis Karel Hynek Macha karo ndeleh kembang neng sikile ngarepne peruntungan ing hubungan katresnanane. Ing Wenceslas Square, pengunjung isa lungguh lan ndelok taman-taman indah sing dirawat karo para biarawan ing Biara Fransiskan neng cedeke. Ing Republik Ceko, Name Days iku acara penting sing kerep ditandai karo menehi kembang. Mawar dadi kembang nasional Republik Ceko lan akeh jenis kembang sing macem-macem mekar neng kabeh desa.

Buket Misuwur ing Republik Ceko


Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

    
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

    
Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

    
Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Setya

Buket mewah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Mawar abang digawe nyeimbangne werna kembang statice lan viburnum biru petheng lan ungu. Tambahan kembang anyelir jambon lan aster putih wis suwe dihubungne marang trisna lan kekancan. Pancen gampang ngungkapne perasaan karo rangkaian kembang iki ing Brno  Olomouc  Ostrava  Plzeň  Praha. Kembang-kembang kang indah iki dipamerne ing tatanan kembang sing ditata cendhek, nanging isa ditambahi vas supaya rangkaian kembang iki duwe rasa sing luwih pribadi.
Informasi