Pangiriman kembang seger kang cepet in Republik Ceko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Praha lan 6 kuta ing Republik Ceko

Ing ibu kota Praha, warga lan pengunjung kerep ndeleh karangan kembang ing monumen loro pahlawan Ceko, yaiku Jan Palach lan Jan Zajiac. Dina Buruh ing Republik Ceko pas tanggal 1 Mei, lan dadi pertanda wiwitan musim semi. Para pasangan marani patung penyair romantis Karel Hynek Macha karo ndeleh kembang neng sikile ngarepne peruntungan ing hubungan katresnanane. Ing Wenceslas Square, pengunjung isa lungguh lan ndelok taman-taman indah sing dirawat karo para biarawan ing Biara Fransiskan neng cedeke. Ing Republik Ceko, Name Days iku acara penting sing kerep ditandai karo menehi kembang. Mawar dadi kembang nasional Republik Ceko lan akeh jenis kembang sing macem-macem mekar neng kabeh desa.

Buket Misuwur ing Republik Ceko


Melodik

Melodik

24 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

    
Mesem

Mesem

Mawar

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

    
Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Setya

Buket mewah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Mawar abang digawe nyeimbangne werna kembang statice lan viburnum biru petheng lan ungu. Tambahan kembang anyelir jambon lan aster putih wis suwe dihubungne marang trisna lan kekancan. Pancen gampang ngungkapne perasaan karo rangkaian kembang iki ing Brno  Olomouc  Ostrava  Plzeň  Praha. Kembang-kembang kang indah iki dipamerne ing tatanan kembang sing ditata cendhek, nanging isa ditambahi vas supaya rangkaian kembang iki duwe rasa sing luwih pribadi.
Informasi