Pangiriman kembang seger kang cepet in Republik Ceko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Praha lan 6 kuta ing Republik Ceko

Ing ibu kota Praha, warga lan pengunjung kerep ndeleh karangan kembang ing monumen loro pahlawan Ceko, yaiku Jan Palach lan Jan Zajiac. Dina Buruh ing Republik Ceko pas tanggal 1 Mei, lan dadi pertanda wiwitan musim semi. Para pasangan marani patung penyair romantis Karel Hynek Macha karo ndeleh kembang neng sikile ngarepne peruntungan ing hubungan katresnanane. Ing Wenceslas Square, pengunjung isa lungguh lan ndelok taman-taman indah sing dirawat karo para biarawan ing Biara Fransiskan neng cedeke. Ing Republik Ceko, Name Days iku acara penting sing kerep ditandai karo menehi kembang. Mawar dadi kembang nasional Republik Ceko lan akeh jenis kembang sing macem-macem mekar neng kabeh desa.

Buket Misuwur ing Republik Ceko


Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

   
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

   
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

   
Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Setya

Buket mewah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Mawar abang digawe nyeimbangne werna kembang statice lan viburnum biru petheng lan ungu. Tambahan kembang anyelir jambon lan aster putih wis suwe dihubungne marang trisna lan kekancan. Pancen gampang ngungkapne perasaan karo rangkaian kembang iki ing Brno  Olomouc  Ostrava  Plzeň  Praha. Kembang-kembang kang indah iki dipamerne ing tatanan kembang sing ditata cendhek, nanging isa ditambahi vas supaya rangkaian kembang iki duwe rasa sing luwih pribadi.
Informasi