Pangiriman kembang seger kang cepet in Republik Ceko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Praha lan 68 kuta ing Republik Ceko

Ing ibu kota Praha, warga lan pengunjung kerep ndeleh karangan kembang ing monumen loro pahlawan Ceko, yaiku Jan Palach lan Jan Zajiac. Dina Buruh ing Republik Ceko pas tanggal 1 Mei, lan dadi pertanda wiwitan musim semi. Para pasangan marani patung penyair romantis Karel Hynek Macha karo ndeleh kembang neng sikile ngarepne peruntungan ing hubungan katresnanane. Ing Wenceslas Square, pengunjung isa lungguh lan ndelok taman-taman indah sing dirawat karo para biarawan ing Biara Fransiskan neng cedeke. Ing Republik Ceko, Name Days iku acara penting sing kerep ditandai karo menehi kembang. Mawar dadi kembang nasional Republik Ceko lan akeh jenis kembang sing macem-macem mekar neng kabeh desa.

Buket Misuwur ing Republik Ceko


Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

   


Tawaran Khusus: Setya

Buket mewah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Mawar abang digawe nyeimbangne werna kembang statice lan viburnum biru petheng lan ungu. Tambahan kembang anyelir jambon lan aster putih wis suwe dihubungne marang trisna lan kekancan. Pancen gampang ngungkapne perasaan karo rangkaian kembang iki ing Brno, Olomouc, Ostrava, Plzeň, Praha . Kembang-kembang kang indah iki dipamerne ing tatanan kembang sing ditata cendhek, nanging isa ditambahi vas supaya rangkaian kembang iki duwe rasa sing luwih pribadi.
Informasi