Ostrava Pangiriman Kembang

Ostrava duwe saperangan jinis kembang kang thukul ing daerah kasebut kalebu kembang iris lan aster. Lili wangi gawe udara mambu arum ing wayah mangsa semi lan panas, sawijine sing angel dilewatake yaiku dianthus jambon kang ayu-ayu nalika tanduran semak cilik kasebut padha mekrok. Mawar dadi kembang populer liyane, lan pengunjung bisa nemokake jinis liar lan budhidhaya saka kembang kasebut.

Aku Dhuwekmu
USD 108.04

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Bungah Arep Teko
USD 86.43

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Nyolowedi
USD 149.81

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno sing Isinan
USD 122.44

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Memori Sing Nyenengake
USD 86.43

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Bayangan
USD 86.43

Bayangan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Puas
USD 149.81

Puas

Anggrek lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 86.43

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 149.81

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 149.81

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Nutup Janji
USD 108.04

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Ramah
USD 121.00

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA