Ostrava Pangiriman Kembang

Ostrava duwe saperangan jinis kembang kang thukul ing daerah kasebut kalebu kembang iris lan aster. Lili wangi gawe udara mambu arum ing wayah mangsa semi lan panas, sawijine sing angel dilewatake yaiku dianthus jambon kang ayu-ayu nalika tanduran semak cilik kasebut padha mekrok. Mawar dadi kembang populer liyane, lan pengunjung bisa nemokake jinis liar lan budhidhaya saka kembang kasebut.
Kekuwatan
USD 100.74

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Aku Dhuwekmu
USD 100.74

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake
USD 77.49

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 139.48

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Mikirne Awake Dhewe
USD 77.49

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Pasrah
USD 139.48

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 139.48

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Pikiran Swargo
USD 139.48

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Pesona Diwoso
USD 77.49

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Tenan
USD 77.49

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Guyonan
USD 100.74

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Godha
USD 139.48

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Sehat
USD 100.74

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Andhap Asor Sing Apik
USD 77.49

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Polos
USD 139.48

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 77.49

Antusias

Mawar

Kelanggengan
USD 77.49

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi
USD 77.49

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)