Plzeň Pangiriman Kembang

Plzen kutha kapapat paling gedhe ing Republik Ceko lan omah kanggo saperangan jinis kembang. Kembang sing dadi favorit kalebu tulip werna padhang, aster lan mawar. Lili marsh mekrok ing kolam-kolam sekitar kutha. Uga sing angel dilewatake yaiku lili canna kang bentuke dhuwur. Kembang pansy werna-werni lan marigold kuning padhang uga dadi kembang sing umum thukul ing kutha kasebut.
Wicaksono
USD 76.05

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Trisno Tenan
USD 76.05

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Godha
USD 76.05

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan sing Apik Banget
USD 76.05

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Apik Banget
USD 76.05

Apik Banget

6 Mawar

Trisno Sing Ditinggalke
USD 136.89

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 136.89

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Ayu
USD 76.05

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Inspirasi
USD 136.89

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 76.05

Bangga

12 Mawar

Sedep
USD 106.47

Sedep

Lili lan mawar

Prasojo Sing Endah
USD 76.05

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 106.47

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Memori Sing Nyenengake
USD 76.05

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Apik
USD 76.05

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 136.89

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Kasempurnan
USD 106.47

Kasempurnan

24 Mawar

Modern
USD 76.05

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)