Plzeň Pangiriman Kembang

Plzen kutha kapapat paling gedhe ing Republik Ceko lan omah kanggo saperangan jinis kembang. Kembang sing dadi favorit kalebu tulip werna padhang, aster lan mawar. Lili marsh mekrok ing kolam-kolam sekitar kutha. Uga sing angel dilewatake yaiku lili canna kang bentuke dhuwur. Kembang pansy werna-werni lan marigold kuning padhang uga dadi kembang sing umum thukul ing kutha kasebut.
Wiwitan Kekancan
USD 106.09

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Wicaksono
USD 75.78

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 106.09

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik
USD 75.78

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Trisno Ora Kebales
USD 106.09

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Asli
USD 106.09

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 75.78

Minggat Karo Aku

Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 136.40

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Dewekan
USD 106.09

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 75.78

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Trisno Sing Endah
USD 75.78

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Pantes
USD 98.51

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 106.09

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 75.78

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kajogo
USD 98.51

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 75.78

Kamewahan

Mawar lan lili

Manis
USD 106.09

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Nyolowedi
USD 136.40

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)