Plzeň Pangiriman Kembang

Plzen kutha kapapat paling gedhe ing Republik Ceko lan omah kanggo saperangan jinis kembang. Kembang sing dadi favorit kalebu tulip werna padhang, aster lan mawar. Lili marsh mekrok ing kolam-kolam sekitar kutha. Uga sing angel dilewatake yaiku lili canna kang bentuke dhuwur. Kembang pansy werna-werni lan marigold kuning padhang uga dadi kembang sing umum thukul ing kutha kasebut.

Mulyo
USD 149.08

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Lembut
USD 86.00

Lembut

Mawar lan gypsophila

Alus
USD 120.41

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Abadi
USD 120.41

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Memori Sing Nyenengake
USD 86.00

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Bayangan
USD 86.00

Bayangan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Puas
USD 149.08

Puas

Anggrek lan mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 154.81

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Trisno Sing Suci
USD 149.08

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 120.41

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Sedep
USD 120.41

Sedep

Lili lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 86.00

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA