Praha Pangiriman Kembang

Arsitektur Praha kang unik lan bersejarah perlu ditampilake lan maneka jinis kembang ing daerah kasebut nambahi kaendahan kang sampurna ing kana. Semak perdu azalea lan mawar dadi pemandangan umum, bareng karo peony wangi ing mangsa semi. Saperangan jinis anggrek langka lan eksotis uga thukul ing kutha iki, bebarengan karo lili macan lan stargazer.
Agung
USD 121.33

Agung

Anyelir, mawar

Pantes
USD 98.58

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Wong Enom
USD 75.83

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 75.83

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 75.83

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 75.83

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno sing Isinan
USD 75.83

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Apik-apik
USD 75.83

Apik-apik

12 Mawar

Tansah Sehat
USD 98.58

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Tenan
USD 75.83

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Arep-arep
USD 75.83

Arep-arep

Gerbera

Kasombongan
USD 106.17

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 98.58

Roso Anget

Lili lan mawar

Optimis
USD 75.83

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Ngungkapke Trisno
USD 136.50

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 75.83

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Royalti
USD 98.58

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Melodik
USD 106.17

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)