Pangiriman kembang seger kang cepet in Republik Dominika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santo Domingo lan 11 kuta ing Republik Dominika

Buket Misuwur ing Republik Dominika


Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

   
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Mesem

Mesem

Mawar

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

   
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila