Pangiriman kembang seger kang cepet in Rumania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bukares lan 24 kuta ing Rumania

Paskah ing Rumania (Romania) dirayakake karo kembang, kalebu Lazarus, Dina Palem lan Minggu Paskah. Kembang lili Paskah putih sing megah tansah populer nalika dina prei suci kasebut, lan uga gallium verum. Ibu kutha Rumania (Romania) yaiku Bucharest, lan ing mangsa semi kutha ditutupi dening kembang-kembang sing padha mekar. Iki uga wektu kanggo festival kembang liar taunan, sing diselenggarakake ing limang panggon kang beda ing saindhenging Eropa kalebu Inggris lan Kroasia. Kembang nasional Rumania yaiku mawar rosa canina, lan bisa didelok minangka semak-semak sing duwe kembang bunder, utawa tanduran ngrambat sing mewah. Ing mangsa semi, kembang-kembang liar padha mekrok, kalebu krokus kuning padhang, lan aster putih sing ayu. Kembang umum liyane, antara liya poppy lan tulip. Ambu arum legi saka lilac lan mawar uga kondhang ing rangkaian lan dekorasi kembang. Rasa kerep dinyatakake dening kembang, lan maneka werna saka mawar lan anyelir nggawe kembang-kembang kasebut dadi pilihan hadiah sing populer. Anthurium lan lili uga populer, lan digunakake nalika saperangan dina prei keagamaan.

Buket Misuwur ing Rumania


Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

   
Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

   
Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

   
Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Serenade

Serenade

Anggrek

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Kaendahan Sing Ora Disadari

Informasi