Pangiriman kembang seger kang cepet in Rumania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bukares lan 25 kuta ing Rumania

Paskah ing Rumania (Romania) dirayakake karo kembang, kalebu Lazarus, Dina Palem lan Minggu Paskah. Kembang lili Paskah putih sing megah tansah populer nalika dina prei suci kasebut, lan uga gallium verum. Ibu kutha Rumania (Romania) yaiku Bucharest, lan ing mangsa semi kutha ditutupi dening kembang-kembang sing padha mekar. Iki uga wektu kanggo festival kembang liar taunan, sing diselenggarakake ing limang panggon kang beda ing saindhenging Eropa kalebu Inggris lan Kroasia. Kembang nasional Rumania yaiku mawar rosa canina, lan bisa didelok minangka semak-semak sing duwe kembang bunder, utawa tanduran ngrambat sing mewah. Ing mangsa semi, kembang-kembang liar padha mekrok, kalebu krokus kuning padhang, lan aster putih sing ayu. Kembang umum liyane, antara liya poppy lan tulip. Ambu arum legi saka lilac lan mawar uga kondhang ing rangkaian lan dekorasi kembang. Rasa kerep dinyatakake dening kembang, lan maneka werna saka mawar lan anyelir nggawe kembang-kembang kasebut dadi pilihan hadiah sing populer. Anthurium lan lili uga populer, lan digunakake nalika saperangan dina prei keagamaan.

Buket Misuwur ing Rumania


Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

   
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

   


Tawaran Khusus: Kaendahan Sing Ora Disadari

Informasi