Bukares Pangiriman Kembang

Bucuresti utawa Bucharest yaiku ibukutha Romania. Kutha iki uga salah siji kutha paling makmur ing Eropa Etan. Omah kanggo Expo Kembang taunan pengunjung bisa nemokake macem-macem jinis kembang asli lan impor ing kutha iki. Mawar lan peony dadi favorit, bareng karo aster lan lavender.
Kajogo
USD 74.30

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Katresnan Sing Awet
USD 89.83

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Prasojo Sing Endah
USD 64.16

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 103.34

Serenade

Anggrek

Roso Syukur
USD 64.16

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 64.16

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 64.16

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan
USD 64.16

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Tentrem
USD 64.16

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 103.34

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Marang Alam
USD 89.83

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Modern
USD 64.16

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 74.30

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Nyenengake
USD 64.16

Nyenengake

Anyelir, mawar

Kekuwatan
USD 74.30

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 64.16

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Salam
USD 89.83

Salam

24 Mawar

Kaendahan Abadi
USD 64.16

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top