Bukares Pangiriman Kembang

Bucuresti utawa Bucharest yaiku ibukutha Romania. Kutha iki uga salah siji kutha paling makmur ing Eropa Etan. Omah kanggo Expo Kembang taunan pengunjung bisa nemokake macem-macem jinis kembang asli lan impor ing kutha iki. Mawar lan peony dadi favorit, bareng karo aster lan lavender.
Kajogo
USD 108.26

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Katresnan Sing Awet
USD 130.90

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Prasojo Sing Endah
USD 93.50

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 150.58

Serenade

Anggrek

Roso Syukur
USD 93.50

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 93.50

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 93.50

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan
USD 93.50

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Tentrem
USD 93.50

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 150.58

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Marang Alam
USD 130.90

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Modern
USD 93.50

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 108.26

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Nyenengake
USD 93.50

Nyenengake

Anyelir, mawar

Kekuwatan
USD 108.26

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 93.50

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Salam
USD 130.90

Salam

24 Mawar

Kaendahan Abadi
USD 93.50

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top