Cluj-Napoca Pangiriman Kembang

Dumunung ing wilayah sing dikenal minangka Transylvania, kutha Cluj-Napoca omah kanggo taman botani sing kondhang. Kanthi 10.000 tanduran saka sak donya taman iki uga diarani monumen sejarah. Saperangan kembang ing kana kalebu mawar, peony, lili lan iris.

Mikirne Awake Dhewe
USD 81.93

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Asli
USD 114.71

Asli

12 Lili

Wanito Sing Nyenengake
USD 81.93

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 114.71

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kepinginan
USD 128.51

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Polos
USD 128.51

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 92.28

Katresnan

12 Mawar

Kaendahan sing Apik Banget
USD 81.93

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Kesan Sing Awet
USD 128.51

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 92.28

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Melodik
USD 114.71

Melodik

24 Mawar

Godha
USD 81.93

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA