Cluj-Napoca Pangiriman Kembang

Dumunung ing wilayah sing dikenal minangka Transylvania, kutha Cluj-Napoca omah kanggo taman botani sing kondhang. Kanthi 10.000 tanduran saka sak donya taman iki uga diarani monumen sejarah. Saperangan kembang ing kana kalebu mawar, peony, lili lan iris.
Pesona Diwoso
USD 92.56

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Puas
USD 149.07

Puas

Anggrek lan mawar

Mesem
USD 92.56

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 107.18

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Salam
USD 129.59

Salam

24 Mawar

Wicaksono
USD 92.56

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 92.56

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Bungah Arep Teko
USD 92.56

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Aku Butuhke Sliramu
USD 149.07

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 107.18

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Sedep
USD 129.59

Sedep

Lili lan mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 107.18

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 107.18

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Wanito Sing Nyenengake
USD 92.56

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Serenade
USD 149.07

Serenade

Anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 92.56

Minggat Karo Aku

Mawar

Agung
USD 129.59

Agung

12 Mawar lan lili

Tentrem
USD 92.56

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top