Craiova Pangiriman Kembang

Craiova yaiku pusat ekonomi lan politik. Kutha iki uga omah kanggo Taman Botani Craiova. Dikelola karo universitas taman iki ngemot maneka jinis koleksi tanduran. Saperangan kembang sing bisa ditemokake kalebu tulip lan lili. Ing kana uga ana mawar werna-werni lan peony pastel.

Mikirne Awake Dhewe
USD 82.07

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Perawatan Ibu
USD 114.91

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Pantes
USD 92.44

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 114.91

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Katresnan
USD 92.44

Katresnan

12 Mawar

Pesona Diwoso
USD 82.07

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 128.73

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Melodik
USD 114.91

Melodik

24 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 82.07

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 92.44

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Godha
USD 82.07

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Apik Banget
USD 147.73

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA