Pangiriman kembang seger kang cepet in Selandia Baru. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Wellington lan 31 kuta ing Selandia Baru

Senajan Selandia Baru (New Zealand) ora duwe kembang nasional resmi, isih akeh sing percaya yen iku Kowhai. Tanduran dhuwur cilik kasebut bisa ditemokake ing meh saben taman, kalebu ing ibu kutha Wellington. Klompok gedhe kembang kuning tansah nambah kacerahan nengdi wae kembang kasebut uwoh, mila kuwi alesane ngapa kembang-kembang kuwi disenengi banget dening warga negara iki. Kembang populer liyane kalebu forget-me-not sing ayu, lan Hebe sing duwe kembang kelir biru. Bunga tansah ditanpa ing pesta kawinan, lan kuwi ora beda ing Selandia Baru (New Zealand). Kembang awujud bal gedhe saka tanduran agapanthus umume ana ing pesta kawinan mangsa semi, dene kembang Alstroemeria sing katon lembut populer salawase. Celosia yaiku favorit liyane ing antarane temanten, kerep digunakake ing tatanan kembang sing kreatif lan apik banget. Mengeti warisan taman negara, Taman Kutha, utawa Christchurch, ngrayakake festival kembang bertema. Atusan kios kembang jejer-jejer ing lurung-lurung kutha, nampilake macem-macem kembang kang gawe gumun lan karangan kembang werna-werni padha didol. Saperangan kembang sing kerep mlebu ing karangan kalebu gerbera werna padhang lan lili. Karpet kembang sing dirancang ruwet uga ditampilake ing sak dalan-dalan taman.

Buket Misuwur ing Selandia Baru


Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

   
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

   
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

   
Melodik

Melodik

24 Mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   


Tawaran Khusus: Urip Sing Nyenengake

Informasi