Pangiriman kembang seger kang cepet in Selandia Baru. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Wellington lan 10 kuta ing Selandia Baru

Senajan Selandia Baru (New Zealand) ora duwe kembang nasional resmi, isih akeh sing percaya yen iku Kowhai. Tanduran dhuwur cilik kasebut bisa ditemokake ing meh saben taman, kalebu ing ibu kutha Wellington. Klompok gedhe kembang kuning tansah nambah kacerahan nengdi wae kembang kasebut uwoh, mila kuwi alesane ngapa kembang-kembang kuwi disenengi banget dening warga negara iki. Kembang populer liyane kalebu forget-me-not sing ayu, lan Hebe sing duwe kembang kelir biru. Bunga tansah ditanpa ing pesta kawinan, lan kuwi ora beda ing Selandia Baru (New Zealand). Kembang awujud bal gedhe saka tanduran agapanthus umume ana ing pesta kawinan mangsa semi, dene kembang Alstroemeria sing katon lembut populer salawase. Celosia yaiku favorit liyane ing antarane temanten, kerep digunakake ing tatanan kembang sing kreatif lan apik banget. Mengeti warisan taman negara, Taman Kutha, utawa Christchurch, ngrayakake festival kembang bertema. Atusan kios kembang jejer-jejer ing lurung-lurung kutha, nampilake macem-macem kembang kang gawe gumun lan karangan kembang werna-werni padha didol. Saperangan kembang sing kerep mlebu ing karangan kalebu gerbera werna padhang lan lili. Karpet kembang sing dirancang ruwet uga ditampilake ing sak dalan-dalan taman.

Buket Misuwur ing Selandia Baru


Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

   
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Bangga

Bangga

12 Mawar

   
Asli

Asli

12 Lili

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

   
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Antusias

Antusias

Mawar

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Urip Sing Nyenengake

Informasi