Auckland Pangiriman Kembang

Auckland kondhang minangka City of Sails. Kutha iki uga kutha paling gedhe ing Selandia Baru. Taman Albert ana ing kutha, lan nonjolake jam kembang werna-werni. Saperangan kembang sing digawe dadi jam kalebu tulip lan bakung. Lavender lan mawar uga bisa ditemokake ing taman, bareng karo kembang phlox sing ayu.

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 111.90

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Tansah Sehat
USD 111.90

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Godaan
USD 155.17

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 96.98

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Tentrem
USD 89.52

Tentrem

8 Mawar

Nyolowedi
USD 155.17

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 125.33

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Tentrem
USD 89.52

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 89.52

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 89.52

Ngaku Trisno

Mawar

Ramah
USD 125.33

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Ambung
USD 125.33

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA